سبد خرید شما خالی است!
اسیلوسکوپ های آنالوگ برای اندازه گیری ولتاژ در حوزه زمان بعنوان ابزارهای الکترونیکی استفاده می شود. اسیلوسکوپ آنالوگ با تبدیل سیگنال ولتاژ به یک سیگنال نمایشی روی صفحه کار می کنند.
از آنجایی که ساختار اسیلوسکوپ های آنالوگ بر مبنای جاروکشی سیگنال های ورودی می باشد از این رو دقت بالایی در نمایش سیگنال دارد و می تواند نویز سوار شده بر سیگنال را به راحتی نمایش دهد اما اندازه بزرگ و حجم بالای آن و همچنین هزینه شارژ سالیانه لامپ CRT جزو ضعف این دستگاه به شمار می آید از طرف دیگر اسیلوسکوپ دیجیتال به دلیل حجم کم و داشتن پردازنده میکرو می تواند نمونه های دریافتی را کنار هم بگذارد و شکل موج را تشکیل دهد. یکی از محاسن بزرگ اسیلوسکوپ دیجیتال اندازه گیری دقیق و عددی پارامترهای سیگنال می باشد. شما می توانید بر اساس نیاز کاربر اسیلوسکوپ آنالوگ یا دیجیتالی انتخاب کنید.
تفاوت اصلی بین اسیلوسکوپ های آنالوگ و دیجیتال این است که در اسیلوسکوپ های دیجیتال، سیگنال آنالوگ با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال، گرفته شده و به سیگنال دیجیتال تبدیل می شود. مزیت استفاده از اسیلوسکوپ های دیجیتال این است که می توانید داده های دیجیتال را به راحتی در حافظه دیجیتال ذخیره کنید. انتقال آنالوگ به پهنای باند کمتری نیاز دارد. داده های دیجیتال به صورت بیت ذخیره می شوند. داده های آنالوگ به شکل سیگنال های شکل موج ذخیره می شوند. سیستم دیجیتال در مقایسه با همتای آنالوگ خود به انرژی کم نیاز دارد.
یک اسیلوسکوپ آنالوگ به طور معمول به چهار بخش تقسیم می شود: صفحه نمایش، کنترل های عمودی، کنترل های افقی و کنترل های Trigger. نمایشگر معمولا یک CRT با خطوط مرجع افقی و عمودی به نام graticule است. نمایشگرهای CRT همچنین دارای کنترل هایی برای فوکوس، شدت نور تریس هستند.
اسیلوسکوپ را روی نمایش کانال 1 تنظیم کنید. مقیاس ولت/تقسیم عمودی و کنترلهای موقعیت را روی محدوده متوسط تنظیم کنید. ولت/تقسیم متغیر را خاموش کنید. تمام تنظیمات بزرگنمایی را خاموش کنید. کوپلینگ ورودی کانال 1 را روی DC تنظیم کنید. حالت Trigger را روی خودکار قرار دهید. منبع Trigger را روی کانال 1 تنظیم کنید. توقف Trigger را به حداقل یا خاموش کنید. زمان/تقسیم افقی و کنترلهای موقعیت را روی موقعیتهای متوسط تنظیم کنید. کانال 1 ولت/تقسیم را طوری تنظیم کنید که سیگنال تا حد امکان از 10 بخش عمودی را بدون قطع یا اعوجاج سیگنال نمایش دهد.
اسیلوسکوپ ها به گونه ای طراحی شده اند که پاسخ فرکانسی مسطح و ثابتی را در محدوده پهنای باند کامل داشته باشند. ممکن است کمی افست یا مقیاس بندی مورد نیاز باشد، اما اسیلوسکوپ های آنالوگ به راحتی می توانند سیگنال های AC را در حالت DC اندازه گیری کنند.
مهندسان از اسیلوسکوپ ها برای مطالعه روند تغییر فرکانس های الکترونیکی مختلف برای پروژه های آزمایشگاهی استفاده می کنند. به طور کلی می توان از آن برای ضبط، پردازش، نمایش و تجزیه و تحلیل شکل موج و پهنای باند سیگنال های الکترونیکی استفاده کرد.
یک اسیلوسکوپ اصلی از سه سیستم مختلف تشکیل شده است - سیستم Horizontal، سیستم Vertical و سیستم Terigger هر بخش به توانایی اسیلوسکوپ آنالوگ برای نمایش دقیق سیگنال کمک می کند.
یک اسیلوسکوپ آنالوگ با اعمال مستقیم ولتاژ اندازه گیری شده به پرتو الکترونی که در سراسر صفحه اسیلوسکوپ حرکت می کند کار می کند. ولتاژ پرتو را به طور متناسب به بالا و پایین منحرف می کند و شکل موج را روی صفحه ردیابی می کند. این عمل شکل موج فرکانس را روی صفحه crt نمایش می دهد.
راههای زیادی برای تعیین عملکرد اسیلوسکوپ دیجیتال وجود دارد، اما مهمترین آنها پهنای باند، زمان افزایش، نرخ نمونهبرداری و طول رکورد است. پهنای باند اولین مشخصاتی است که باید در نظر گرفته شود. پهنای باند محدوده فرکانسی اسیلوسکوپ است که معمولاً بر حسب مگاهرتز (MHz) اندازه گیری می شود.
انواع مختلفی از اسیلوسکوپ وجود دارد: اسیلوسکوپ آنالوگ، دیجیتال، فسفر دیجیتال، ذخیره سازی دیجیتال و اسیلوسکوپ نمونه برداری دیجیتال. سادهترین و قدیمیترین نوع اسیلوسکوپ شامل یک تقویتکننده عمودی، یک لوله پرتو کاتدی (CRT)، یک پایگاه زمانی، یک منبع تغذیه و یک تقویتکننده افقی است. اینها معمولاً به عنوان اسیلوسکوپ های "آنالوگ" شناخته می شوند.
مقایسه کالا (0)
اسیلوسکوپ 6502A ساخت شرکت پروتک کره جنوبی می باشد. فرکانس این اسیلوسکوپ 20 مگاهرتز و دارای 2 کانال می باشد. از آنجایی که بعضی افراد به دنبال اسی..
تومان0 قیمت بدون مالیات: تومان0